Marja Blokland

Verfrissend, professioneel en met persoonlijke aandacht!

Aangenaam, ik ben

Marja Blokland

en ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Als Register Makelaar en Register Taxateur ben ik sinds 2014 werkzaam in het vastgoed en nadat ik bij een aantal mooie kantoren in Rotterdam heb gewerkt besloot ik het op mijn manier te gaan doen.
Wat dat inhoudt? Met mijn Rotterdamse mentaliteit hou ik van hard werken en door mijn liefde voor het vak werk ik met persoonlijke aandacht, nauwkeurig en professioneel. Naast mijn werk ben ik moeder van een prachtige zoon Maas en ben ik dol op koffie, kaas en wijn.

Wil je een woning aankopen of heb je een taxatierapport nodig?
Kom maar op, ik help je heel graag verder!

“Verfrissend, professioneel en
met persoonlijke aandacht!”

Heb je een taxatierapport nodig
of wil je een woning aankopen?

Kom maar op, ik help je graag verder!